Si-a cumparat un catelus dragut, alb, de la mica publicitate si de abia astepta sa se faca mare si sa iasa in parc cu el, la joaca. Motivul socant pentru care a renuntat la el, dupa doar cateva luni. "Tu nu esti caine, esti fiara salbatica"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 02 nov 2017, 14:33

Cand vedem pui de pisica sau de caine, cu greu putem rezista tentatiei de a-i adopta. Iata un caz care se putea finaliza tragic.

Proprietarul cainelui din fotografia de mai sus l-a cumparat, in schimbul sumei de 300 de dolari, de la mica publicitate. Era un animal foarte activ, sociabil dar, cel mai important, era un hibrid caine-lup. Acest lucru era specificat in anunt, insa cumparatorul nu i-a dat atentie.

 

 

In doar cinci luni, Trigger a reusit sa rontaie o gaura in peretele casei si sa se incaiere de multe ori cu celalalt caine al familiei.

Dadea semne de independenta si stapanul a realizat ca animalul sau nu va fi niciodata fericit tinut intre patru pereti.

 

A luat decizia de a-l trimite departe, in salbaticie, intr-un sanctuar pentru animale ca el, care nu s-au putut adapta la viata domestica si care tanjeau dupa salbaticie. 

 

La inceput, Trigger nu s-a putut integra in niciuna din haitele de lupi din rezervatie, apoi a intalnit un alt caine-lup, ca si el, si au devenit prieteni nedespartiti.

 

Taguri: