"Nu stiu ce facem, ce am facut si ce putem face, insa NU merge. Sabina, tata, nu stiu ce as mai putea spune. Ce imi arati tu mie azi, imi poate arata orice fetita de scoala generala"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 nov 2017, 16:45

Desi Raluca i-a spus ca are potential, Sabina nu reuseste sa se mobilizeze pentru a face o tinuta demna de "Bravo, ai stil!"

Intai Maurice si apoi Raluca, rand pe rand, juratii i-au spus ca tinuta nu este deloc buna, ba mai mult este demna de o scolarita din clasele primare care merge cu mama la cules de fragi in Gradina Botanica.

Iulia i-a spus totusi ca din punct de vedere cromatic, tinuta este una buna, insa nu e suficient pentru a face styling. Astfel, inca o data, Sabina a fost dezamagita de rezultatul jurizarii celor trei vedete care nu s-au indulcit deloc chiar daca au gustat din gogosile facute de mama Ilincai Vandici.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.