Ajutoare noi de la stat: se dau bani de la primarie, 1.200 lei in fiecare luna! Vezi daca te incadrezi

Autor: B.M.
Actualizat: 03 nov 2017, 14:40

Primaria Capitalei anunta o noua masura sociala menita sa ii ajute pe cei cu venituri reduse.

Astfel, familiile cu un singur parinte din Bucuresti pot primi un ajutor social de pana la 1.200 lei lunar. Pentru a beneficia de acesti bani trebuie indeplinite urmatoarele conditii: parintele sa aiba domiciliul in Bucuresti si sa figureze in baza de date a Directiei Generale de Asistenta Sociala de sector ca fiind beneficiar al alocatiei de sustinere pentru familia monoparentala.

"In acest moment, din partea statului, prin ministerul de resort, aceste familii primesc o suma infima, este vorba de circa 100 de lei.

Astfel, pentru familiile monoparentale cu venit net lunar per membru de familie de pana la 200 de lei, se acorda o suma de 300 de lei pentru familiile cu un copil, 600 de lei pentru familiile cu 2 copii, 900 de lei pentru familiile cu 3 copii si 1.200 lei pentru familiile cu 4 sau mai multi copii.

"Pentru familiile monoparentale cu venit net lunar per membru de familie cuprins între 201 si 530 lei, se acorda o suma de 200 de lei pentru familiile cu un copil, 400 de lei pentru familiile cu 2 copii, 600 de

lei pentru familiile cu 3 copii si 800 lei pentru familiile cu 4 sau mai mulţi copii", a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.