Silahtarul Mustafa din serialul "Kosem", unul dintre cei mai atragatori actori din Turcia! Iata cat de sexy este Caner Cindoruk, in realitate, in spatele tinutelor de epoca pe care le poarta in serial!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 nov 2017, 15:09
video Foto(6)

Caner Cindoruk este considerat unul dintre cei mai talentati si carismatici actori ai momentului in Turcia.

Caner Cindoruk s-a nascut in 1980, in Adana, intr-o familie de actori. Acesta a gustat inca din mic din viata de actor si a imbratisat si el mai tarziu profesia.

Acesta a urmat Facultatea de Teatru din cadrul Universitatii Cukurova din Adana, pe care a absolvit-o cu succes in 2002, insa a inceput sa joace in prima sa piesa de teatru inca din 1998, la Teatru Municipal din Adana, unde a jucat timp de zece ani alaturi de tatal si unchiul sau, doi actori renumiti in Turcia.

In 2006 a plecat in Istanbul impreuna cu alti patru prieteni pentru a-si incerca norocul si cinematografie. Astfel ca primul rol intr-un film artistic n-a intarziat sa apara si a acceptat propunerea de a juca in "Beynelmilel". Talentul lui remarcabil i-a adus un succes rasunator si i-a deschis drumul catre noi proiecte. In 2007 a fost cooptat in primul serial de televiziune "Kara Gunes", si un an mai tarziu a primit al doilea rol intr-un film artistic,"Kelebek".

Au urmat multe alte roluri care i-au adus succes si notorietate.

In 2016, a acceptat poate cea mai mare provocare a carierei sale, rolul de exceptie din serialul-fenomen "Kosem", care i-a adus notorietate si peste hotare.

 

Taguri: