Tatal lui Victor Slav a dat din casa! Constantin a povestit cate relatii oficiale a avut fiul sau, dar si cine a fost prima fata care i-a batut la usa

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 nov 2017, 09:32

Constantin Slav a venit pentru prima data in platoul WOWbiz, acolo unde a povestit cum era Victor, fiul sau, in copilarie, ce sfaturi i-a dat in legatura cu fetele si cate relatii oficiale a avut.

"Timpul este prea scurt pentru a reusi sa spuna tata tot ce are de spus. Pentru a vorbi despre copilaria mea, ar avea nevoie de doua, trei invitatii. Nu am ce intrebare sa-i pun. Noi avem o relatie buna si nu am ce intrebare sa-i pun, i le-am pus in privat. Hai ca te inteb public: Tatal meu, sunt eu un baiat bun?", i-a spus Victor Slav tatalui sau.

"Au fost multe nazbatii. Mergeam la mare in fiecare an. Sejurul era de 12 zile. Cum ajungea isi lua colacul si voia sa fuga in apa. L-am pierdut o singura data, dar era mic. El cu sora lui si cu inca un baiat se jucau. I-am intrebat unde este Victor. Mi-au zis ca este la tobe, l-am lasat, dar dupa o vreme nu mai era acolo. Ne-am impartit si am inceput sa-l cautam.

 
   
A tot speriat-o pe mama lui. I-a zis ca vrea sa sara cu umbrela de la etajul 4, ca el se duce lin. A ascuns toate umbrelele", a mai spus Constantin.

"Momentul in care l-am vazut cel mai fericit a fost cand s-a nascut Sofia, mai ales ca a si asistat la nastere", a mai spus Constantin.


"Imi aduc aminte, cred ca aveam vreo 12-13 ani, eram cu tata la batut covoare. Praf in jurul nostru si la un moment dat se opreste tata si imi zice: Tine minte aici la mine, cele mai ale naibi lucruri in viata sunt astea cu renovatul si casnicia. Nu am inteles nimic atunci, insa peste ani am inteles eu ce a vrut sa zica", a declarat Constantin Slav la WOWbiz.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro

 

Taguri: