Atitudinea Nabei fata de Iulia Albu il scoate din sarite pe Razvan Ciobanu:"Nu ti se pare ca iti permiti cam multe?"/"Ea ti-a spus frumos..."/"Chiar esti in zona ta si esti foarte VULGARA!" La sfarsitul jurizarii, Naba a avut o noua criza de plans:"Nu vre

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 07 nov 2017, 18:08

Naba a avut o criza si se pare ca cea care ar fi provocat-o din punctul ei de vedere este Iulia Albu care i-a spus ca are o tinuta proasta.

Naba nu a primit niciun calificativ pozitiv din partea juratilor pentru ca tinuta nu a avantajat-o deloc. Volumul din zona sanilor, servieta si perlele au distrus intreg outfit-ul Nabei, lucru spus foarte clar de catre Maurice Munteanu.

Insa, concurenta a fost foarte suparata din cauza verdictului Iuliei Albu care i-a spus scurt ca are o tinuta fix din zona ei care mai e si vulgara. Dupa ce a auzit caracterizarea, concurenta a izbucnit in lacrimi si i-a adresat o serie jigniri Iuliei facand-o falsa si aroganta.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.