MAREA PREMIERA! In aceasta seara, la ora 20:00, Kanal D va difuza serialul “Mireasa din Istanbul”! Povestea de dragoste captivanta intre Sureyya si Faruk il readuce in casele romanilor pe indragitul Ozcan Deniz!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 nov 2017, 15:13

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii serialelor turcesti, in aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D, telespectatorii vor putea urmari primul episode al serialului “Mireasa din Istanbul” (titlul original: „Istanbullu Gelin”), o capodopera a genului in care joaca doi actori indragiti de publicul roman.

Trei zile pe saptamana, de miercuri pana vineri, incepand cu ora 20:00, telespectatorii vor fi martorii unei frumoase povesti de dragoste intre Sureyya (Asli Enver), o frumoasa tanara, proaspăt absolventă de Conservator si o muziciană talentată, care debutează în tumultuoasa industrie muzicală, si Faruk Boran (Ozkan Deniz), un tânăr şi bogat om de afaceri.

Nu rataţi in aceasta seara, de la ora 20:00, premiera serialului turcesc „Mireasa din Istanbul”, difuzat la Kanal D!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.