Lui Brigitte Nastase i-au dat lacrimile cand a inceput sa povesteasca despre chinul prin care trece! "M-am asezat in genunchi si m-am rugat sa ma simt din nou femeie!" A decis sa se mute singura, dupa ce a aflat ce facea sotul cu alte femei, cand ea era

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 09 nov 2017, 17:25

Bruneta i-a destainuit lui Teo Trandafir cosmarul prin care trece, de la boala la infidelitatea celui despre care credea ca ii va fi alaturi la greu.

"Nu sunt fericita. Nu mai caut nimic. Eu nu sunt casatorita cu Ilie in fata lui Dumnezeu. Problemele au culminat cand Ilie a iubit alte femei si cand am ajuns pe un pat de spital din Austria singura crezand ca am cancer si n-a fost nimeni langa mine. Problema mea nu a fost doar ca am fost inselata. Am devenit frustrata pentru ca aveam 8 kg in plus in corp pentru ca aveam trei tumori", a marturisit, miercuri, la Teo Show, sotia fostului jucator profesionist de tenis.

 

Brigitte va cotinua si astazi seria dezvaluirilor, la TEO Show, de la ora 15:00, pe KANAL D.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.