Sureyya, protagonista serialului "Mireasa din Istanbul", revelatia unui renumit show de talente din Turcia! Iata cum a stralucit pe scena si cum a reactionat iubitul ei, Murat Boz, care se afla in juriu!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 aug 2018, 16:54
video Foto(13)

Frumoasa actrita si-a descoperit inca din copilarie pasiunea pentru muzica.

Pe cand avea doar 12 ani, Asli Enver a dovedit un talent remarcabil pentru muzica si teatru si a partipat la diverse concursuri de muzica. Astfel parintii sai au indrumat-o spre un liceu de Arta, si mai tarziu, cand s-au stabilit in Istanbul, s-a orientat catre Facultatea de Teatru, in cadrul Universitatii Halic, devenind o actrita cu drepturi depline.


In 2012 frumoasa Asli Enver s-a casatorit cu actorul Birkan Sokollu, alaturi de care credea ca isi va gasi fericirea pentru totdeauna, insa destinul avea sa ii spulbere acest ideal, deoarece in 2015 cei doi
au divortat, vazandu-si fiecare de propriul drum.


La jumatate de an de la pronuntarea divortului Asli Enver si-a gasit fericirea in bratele actorului si cantaretului Murat Boz, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale filmului artistic "Kardesim Benim 1", unde au jucat alaturi de Burak Ozcivit. Asli Enver si Murat Boz s-au indragostit iremediabil si formeaza un cuplu frumos din 2016.

Desi s-au confruntat on tot acest timp si cu cateva episoade de cearta, cei doi indragostiti si-au reluat de fiecare data povestea de dragoste. Mai mult decat atat, de curand, Asli Enver si Murat Boz au anuntat ca urmeaza sa se casatoreasca anul viitor.

Anul trecut, Asli Enver si-a surprins iubitul atunci cand a participat la "Vocea Turciei".

El facea parte din juriul si a fost primul care s-a intors dupa ce a ascultat cantecul fredonat de ea, timp de cateva secunde. Actrita a mai intors si scaunul dublu al juratilor dar este evident ca ales sa mearga in echipa iubitului ei.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.