Ele sunt vedetele premiate la Gala Performanţei şi Excelentei 2017!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 nov 2017, 15:47

Printre laureaţi: Simona Halep, Octavian Belu, Andreea Marin, Marian Drăgulescu, Iuliana Tudor, Gabriel Cotabiţă

Intr-o atmosferă distinsă, miercuri seară (8 noiembrie), în elegantul şi selectul Ambasad’Or Events din Otopeni, au fost decernate premiile Galei Performanţei & Excelenţei 2017 by Adela Diaconu, pentru a onora personalităţile române care, pe parcursul anului, au excelat în domeniile în care activează ori s-au implicat în proiecte de responsabilitate socială cu impact la nivelul societăţii şi comunităţii.

Devenită deja o tradiţie, Gala Performanţei & Excelenţei, aflată la a VII-a ediţie anul acesta, este un eveniment dedicat promovării şi recunoaşterii personalităţilor care s-au remarcat şi au reuşit să-şi facă un renume semnificativ în diferite domenii de
activitate, prin proiectele şi activităţiile lor. A fost o seară în care s-au celebrat moda, frumuseţea, performanţa, creativitatea, implicarea socială şi excelenţa. Evenimentul a fost, de asemenea, şi un regal de momente artistice deosebite.
Premiile Performanţei, Creativităţii şi Excelentei sunt un concept al realizatoarei de televiziune Adela Diaconu, care doreşte să aducă în acest fel recunoaştere acelor personalităţi publice care s-au remarcat prin performanaţă şi creativitate în domenii ca muzică, arte, campanii sociale şi umanitare, sport, design vestimentar, beauty, media.

Prezentatorul Galei a fost Filip George, om de televiziune, organizator de evenimente şi PR.

 
Printre laureaţii celei de-a VII-a ediţii a Galei Performanţei şi Excelenţei:
 
„Te vreau lângă mine” cu Bianca Drăguşanu- Cel mai bun reality-show
 
„WowBiz” cu Victor Slav & Andreea Mantea- Cel mai îndrăgit late night show
 
„Asta-i România!” cu Mihai Ghiţă- Cea mai bună emisiune tv de reportaje
 





 

 

Taguri: