Actrita Asli Enver (Sureyya, protagonista serialului "Mireasa din Istanbul"), sarbatorita pe platourile de filmare! Iata cum a reactionat la surpriza pregatita de Ozcan Deniz si colegii lor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 oct 2018, 09:23
video Foto(7)

Asli Enver este considerata una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului in Turcia.

Asli Enver s-a nascut in 1984, in Londra, unde a si-a petrecut copilaria si adolescenta alaturi de familia sa. Tatal ei, un turc cipriot se afla in Marea Britanie, cand a cunoscut-o pe cea care urma sa ii devina sotie pe cand aceasta era la studii. S-au casatorit si au devenit parintii a trei copii: Ayten Asli Enver, Anie Hiybeti Enver si Akin Enver.


Pe cand avea doar 12 ani, Asli Enver a dovedit un talent remarcabil pentru muzica si teatru si a partipat la diverse concursuri de muzica.
Astfel parintii sai au indrumat-o spre un liceu de Arta, si mai tarziu, cand s-au stabilit in Istanbul, s-a orientat catre Facultatea de Teatru, in cadrul Universitatii Halic, devenind o actrita cu drepturi depline.
Celebritatea n-a intarziat sa apara, deoarece Asli Enver a devenit cunoscuta odata cu aparitia in serialul de televiziune din Turcia, "Kavac Yelleri", care era un remake dupa "Dawson Creek", un serial britanic. Un succes rasunator i-a adus rolul jucat in serialul "Mireasa din Istanbul, unde joaca alaturi de marele Ozcan Deniz si multi alti actori importanti.

Actrita a fost cooptata in distributia serialului in anul 2016 si s-a pliat perfect pe rolul principal primit, pe care a reusit sa-l interpreteze magistral si care a cucerit milioane de fani din lumea intreaga. Asli Enver a afirmat de nenumarate ori ca adora rolul Sureyyei si ca se regaseste in multe dintre trasaturile personajului. Aceasta s-a acomodat rapid si toti ceilalti colegi de platou, cu care a stabilit prietenii frumoase.

Anul trecut, de ziua sa de nastere, Asli Enver a fost suprinsa de colegii ei, care s-au gandit sa o sarbatoreasca pe platoul de filmare. Fara ca ea sa banuiasca i-au pregatit cea mai frumoasa surpriza. Iata cat de incantata a fost actrita:

 

 

O postare distribuită de Asli Enver (aslienver) pe

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.