4 rochii elegante pentru Revelion in functie de locatie

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 15 nov 2017, 10:30
video Foto(4)

Toata lumea asteapta Revelionul cu nerabdare. Este acea zi din an cand uiti de orice problema, te infrupti din mancare fara sa te simti vinovata si porti rochii elegante in care sa te simti ca o adevarata vedeta.

. Fii sincera, si tu cauti tinuta potrivita cu cel putin o luna inainte, nu-i asa? Nu conteaza ca te decizi sa petreci in club, intr-un restaurant sofisticat sau la un prieten acasa. Trebuie sa arati impecabil si sa astepti noul an asa cum se cuvine. Asa ca ne-am gandit sa-ti oferim cateva sugestii de rochii elegante pentru Revelion pentru fiecare tip de petrecere in parte. 

Revelionul in club

Daca te-ai decis sa petreci noaptea de Revelion in club, atunci iti recomandam rochia Pandora din magazinul online Bogas.ro. Este foarte sexi si vei arata in ea ca o adevarata regina a ringului de dans. Franjurii acestei rochii elegante vor contura fiecare pas de dans in parte, iar decolteul foarte adanc de pe spate va atrage foarte multe priviri curioase. In plus, este o rochie rosie, ceea ce o face de doua ori mai seducatoare.

Noi credem ca este una dintre cele mai potrivite rochii elegante pentru un Revelion in club, in care te vei simti speciala, dar si foarte confortabil in acelasi timp. 

 

Revelionul la restaurant

Stim, pentru o astfel de petrecere ai facut rezervare cu cel putin 6 luni in avans, asa ca si tinuta trebuie sa fie pe masura. Trebuie sa fii stralucitoare si foarte eleganta, iar noi iti recomandam modelul Hades de la Bogas. Croiul acestei rochii elegante se potriveste oricarui tip de silueta, asa ca nu trebuie sa te temi ca ai luat cateva kilograme dupa masa copioasa de Craciun.

Pune in evidenta frumusetea acestei rochii elegante de revelion cu o coafura interesanta si un machiaj sofisticat si adauga sandale foarte fine din catifea neagra. Fii sigura ca vei avea o aparitie senzationala!

 

Acasa la un prieten

Cine a spus ca daca faci Revelionul acasa la un prieten nu trebuie sa arati impecabil? Desigur, nu vei imbraca o rochie cu trena, ci trebuie sa te orientezi catre rochii elegante in care sa te simti bine, dar sa arati si foarte sofisticat in acelasi timp.

Modelul Anaid din magazinul online Bogas.ro este una dintre cele mai bune optiuni. Realizata din catifea, aceasta rochie are un decolteu foarte adanc, care iti permite sa o porti lasata pe umeri, pentru un plus de senzualitate. Croiul fronsat al acestei rochii elegante pentru Revelion avantajeaza orice tip de silueta si chiar mascheaza eventualele imperfectiuni.  

 

Revelionul la munte

Foarte multa lume prefera sa plece de Revelion la munte si sa scape pentru cateva zile de agitatia din oras. Indiferent daca inchiriezi o cabana doar pentru tine si prietenii tai sau petreceti in restaurantul de la parterul hotelului in care sunteti cazati, ai nevoie de o rochie eleganta in care sa simti ca este Revelionul. Doar nu o sa te imbraci intr-un pulover supradimensionat si jeansi. Modelul Ewa II de pe Bogas.ro este una dintre cele mai potrivite rochii elegante pentru un asemenea Revelion. Brodat manual, acest model te va face sa te simti ca o adevarata printesa.  

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.