Mama Denisei Raducu, reactie dupa ce i-a vazut la TV pe Ticy şi pe sotia lui: ”Sunt terminata! Am avut un inger de copil! Nu-mi vine sa cred!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 nov 2017, 15:06

Sfasiata de durere, femeia a intrat in direct, la WOWbiz şi a marturisit ca nu poate crede ca fiica ei nu mai e.

La scurt timp dupa ce Ticy şi Diana, sotia lui, au vorbit despre nunta lor, care a avut loc in luna mai, când Denisa Raducu şi-a aflat diagnosticul, mama acesteia a reactionat.


”De acum incolo mi-e mai dor de Denisa, imi amintesc ca nu mai e. Multumesc Ticy ca ai avut o colaborare frumoasa cu Denisa, ca ai fost alaturi de mine la Cimitirul Bellu.
Sunt terminata şi nu-mi vine sa cred ca Denisa a murit. Eu atunci la inmormântare eram amortita. Nu ştiu ce se intâmpla cu mine dupa şase luni de suferinta. Când o vedeam ca se topeşte sub ochii mei mi se duceau zilele. Eu nu cred ca mai duc un an de zile. Macar sa-i fac pomana de un an. Am visat-o de multe ori. Mama stai liniştita ca nu ma mai doare nimic.
Asta imi spune mereu. L-am vazut pe Ticy când a venit ultima data şi a vazut-o a ramas marcat de cât slabise. A fugit pe balcon. A avut o boala galopanta. N-a mai putut sa o salveze absolut nimic. Când a descoperit doua tumori ca e in stadiul IV şi nu se poate opera. Am inteles pe loc. La Viena mi-au zis <<iubiti fata asta ca atunci când ati avut-o in burta, pentru ca nu o veti mai avea>>.
I-am spart toate venele. Nu mai avea nimic, niciuna. Am incercat tot ce am putut ca sa o salvez. Am avut un inger de copil. Când am visat-o voiam sa-i faca masaj pe picioare şi mi-a zis ca n-o mai doare nimic. Trebuia sa mor eu, nu ea. Era frumoasa, era deşteapta şi cânta frumos.”, a marturisit, printre lacrimi, mama Denisei.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro





 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.