Haluk Kurcer – Premiu pentru Management Performant in Mass-Media, in cadrul Galei Bursa, Ziarul Oamenilor de Afaceri

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 22 nov 2017, 10:55
video Foto(9)

Presedintele Kanal D, Haluk Ziya Kurcer, a fost premiat pentru Management Performant in Mass-Media, in cadrul Galei Bursa – Deceniul European din Centenarul Romaniei.

Evenimentul care a avut loc astazi, in ambianta spectaculoasa a  Palatului Parlamentului, a reunit oameni de afaceri, reprezentanti ai institutiilor statului, ambasadori, ministri, personalitati din domeniul  mass-media. Gala si-a propus sa evidentieze oameni speciali, care au facut performanta in domeniile in care activeaza, afaceri de succes, care au un impact pozitiv asupra comunitatilor.  

Kanal D este unul dintre pilonii importanti din mass-media actuala, iar cresterea spectaculoasa in audiente a fost aplaudata la scena deschisa.

In prezent, Kanal D, sub conducerea lui Haluk Kurcer, si-a consolidat pozitia in top trei televiziuni din Romania, inregistrand anul precendent cea mai mare crestere a cotei de piata, de peste 20%, in Prime Time, in randul publicului national si al celui de la orase.

Adesea, Kanal D se claseaza pe primul loc si pe locul doi in topul audientelor atat in Day Time, cat si in Prime Time, devenind un trendsetter in materie de programe TV si una dintre cele mai accesate surse de entertainment si informatie.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.