Maurice Munteanu despre tinuta Emilianei: "Baga-ti in cap fetito si poarta incaltarile adecvate, ca altfel vei mai lua steluta cand o face plopul pere si rachita micsunele"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 nov 2017, 16:36

"S-au luptat bine colegele cu tine ca vad ca ti-au intins rujul", a fost si remarca Ralucai Badulescu la adresa Emilianei.

Iulia Albu a fost prima care i-a atras atentia Emilianei ca ceea ce poarta nu este o fota si nici macar o intentie pentru ca nu respecta anumite principii dupa care aceasta piesa traditional romaneasca este facuta. Insa, per total, analizandu-i si punand accent si pe accesorii, fashion editorul s-a aratat multumit de prezenta Emilianei.

Maurice, in schimb, i-a atras atentia concurentei asupra incaltamintei spunandu-i ca ar trebui sa fie mai atenta la acest aspect pentru ca, altfel, va mai lua steluta cand o face plopul mere si rachita micsunele.

Nedumerita, Emiliana nu stie ce sa raspunda, necunoscand aceasta zicala din popor, insa Raluca vine in ajutorul ei intreband-o cum a ajuns acel ruj intins pe fata ei.

 

Taguri: