Esma spulbera visele Sureyyei! Faruk este arestat, azi, in "Mireasa din Istanbul", de la 20.00, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 23 nov 2017, 09:23

Dupa confruntarea cu Sureyya, Esma ii da o lectie de neuitat nurorii sale. In realitate, totul face parte dintr-un „joc” pe care stapana conacului s-a hotarat sa il joace cu toti membri familiei.

Esma tine cu tot dinadinsul sa o "puna la punct” pe Sureyya dar, in egala masura, sa isi tina in frau si baietii care, in ultimul timp, au indraznit sa ii tina piept, in loc sa i se supuna orbeste. Sureyya este ingrozita de rautatea de care da dovada Esma. Mai mult, sotia lui Faruk este inspaimantata de faptul ca soacra ei planuieste sa ii ia copilul, imediat dupa nastere.

 

 

Citeste si: Hira Koyuncuoglu, tanara actrita care interpreteaza rolul sfioasei Bade din serialul "Mireasa din Istanbul", relatie speciala cu sora sa! Iata cat de bine seamana cele doua si ce familie frumoasa au!

 

Begum, fosta iubita a lui Faruk, s-a reintors in Bursa, dupa ce a stat plecata la Londra vreme de 10 ani.

Begum are un baiat, pe Emir si, din cate se pare, acesta este fiul lui Faruk. Deocamdata nimeni nu cunoaste acest secret.

 

 

Faruk si Fikret ajung sa se dusmaneasca de moarte din cauza "jocurilor” lui  Adem. Pentru Faruk este de neinteles interesul vadit al lui barbatului in ceea ce priveste familia Boran si cauta sa afle adevaratele intentii ale acestuia. Totul culmineaza cu arestarea lui Faruk, fapt premeditat tot de Adem. 

 

Nu ratati azi un nou episod din "Mireasa din Istanbul", de la 20.00, la Kanal D.

 

Taguri: