Va mai amintiti de micuta Deniz, bebelusul-fenomen din serialul "Dragoste infinita"? Iata cat de mult a crescut si cum a primit vestea despre marele premiul Emmy, castigat de productia care a incantat milioane de telespectatori din intreaga lume!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 16:50
video Foto(10)

Arven Beren Kusatman, supranumita si bebelusul-fenomen al serialului "Dragoste infinita" s-a adaptat rapid agitatiei de pe platourile de filmare, devenind o adevarata mascota.


Arven a uimit toti actorii prin sociabilitate si blandete, care au recunoscut ca nu le-a mai fost dat sa vada un astfel de copil si care a reusit sa se adapteze atat de rapid la activitatile agitate desfasurate pe platourile de filmare.


Micuta Beren a fost un copil asteptat cu drag si nerabdare de parintii sai si dupa venirea sa pe lume, in 2016, a devenit centrul universului lor.
Adorabila fetita a mostenit frumusetea mamei sale, Leyla Kusatman, care este o turcoaica cu ochii verzi si tenul alb, insa a imprumutat trasaturi si de la tatal ei, care o venereaza si isi petrece cat mai mult timp cu micuta.


La aproape doi anisori, Beren Arven a primit si ea la randul ei vestea despre marele premiu Emmy, castigat de serialul "Dragoste infinita", in care a facut deliciul publicului.
Mama fetitei a publicat pe contul de socializare al micutei vedete, o imagine in care apare regizoarea Hilal Saral in timpul decernarii marelui premiul, insotita de mesajul: "Stiam ca premiul va veni la noi!".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Micuta Arven Beren, care intre timp a invatat sa si vorbeasca, apare si intr-un filmulet inedit, realizat de parintii sai, in care pare sa fie extrem de fericita si de incantata de premiul castigat de productia care a facut-o celebra.