Adevarul despre relatia dintre Alexandru Arsinel si Stela Popescu: au avut sau nu cei doi o idila? Care a fost adevarata legatura dintre ei

Autor: B.M.
Actualizat: 23 nov 2017, 17:14

Stela Popescu si Alexandru Arsinel au fost timp de zeci de ani parteneri pe scenele teatrelor.

De aici si pana la zvonurile potrivit carora cei doi ar avea o idila in afara scenei nu a fost decat un pas. Artistii au dezmintit insa aceste ipoteze si nu s-au ferit sa faca o serie de comentarii pe aceasta tema.

"E fireasca tentatia publicului sa traga astfel de concluzii atunci cand ai o partenera atat de frumoasa si talentata. Spun ca e sotia ta sau alte ganduri nastrusnice.

Avem o relatie de camaraderie, strict profesionala. Ea a fost casatorita cu un om minunat, Puiu Maximilian, cel care a oferit osanza cuplului nostru pe scena. Eu sunt insurat de 44 de ani, cu o doamna minunata, care mi-a daruit doi copii", spunea Alexandru Arsinel, in urma cu cateva luni.

Stela Popescu a dezmintit ulterior si zvonurile potrivit carora relatia dintre ea si Alexandru Arsinel era tensionata iar certurile erau la ordinea zilei.

"Evident ca intr-o colaborare cat o viata de om mai apar si certuri si tensiuni, dar momentele in care am ras impreuna cu lacrimi sau in care ne-am sprijinit reciproc sunt infinit mai multe. In fond, asta inseamna prietenia", spunea Stela Popescu.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.