Ultimul interviu al Stelei Popescu acordat jurnalistilor WOWbiz.ro. Ce spunea despre starea ei de sanatate si despre problemele lui Arsinel? De Sarbatori voia sa-si vada stranepotul. "O sa ma joc cu el!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 nov 2017, 10:00

O veste cutremuratoare a marcat Romania chiar inainte de Sarbatori. Stela Popescu, cea mai iubita actrita din Romania s-a stins din viata la varsta de 82 de ani.

In urma cu doar cateva zile, la prezentarea de moda a Lizei Panait, marea doamna arata excelent, purta pantofi cu toc si ne povestea ca nu are probleme de sanatate grave.

Reporter: Doamna Stela Popescu, s-a tot zvonit in ultima vreme ca ati avea probleme destul de grave de sanatate. E adevarat?

Stela Popescu: Probabil ca cei care spun ca sunt bolnava nu aveau momente de conversatie interesante si atunci, ce sa faca… m-au luat pe mine in colimator.

Deocamdata n-am nimic foarte grav, dar sigur ca nu-i asa de simplu. Eu am 82 de ani, stii? Ma mai zbat un pic asa…

Reporter: Aratati excelent. Care este secretul dumneavoastra. Ati apelat la operatii estetice?

S.P.: “Stii de ce n-am riduri? Pentru ca nu mi-am facut niciodata operatie estetica. Am observat ca majoritatea care si-au facut operatie estetica nu arata asa de bine.
Pe cuvant de onoare. Asa mi s-a parut. Nu ma deranjeaza varsta pe mine. Nu ma mai misc asa de usor… as vrea sa mai dansez.

Reporter: Cum se mai simte colegul dumneavoastra, Alexandru Arsinel? A trecut prin multe in ultimul timp...

S.P.: Dupa cum stiti, Arsinel a fost grav bolnav. E bine acum. Are insa probleme cu sotia lui, dar surmontabile, cum se spune.
Le duce cu greu pentru ca lucreaza, are si el preocupari.. E directorul Teatrului de Revista Constantin Tanase, va dati seama ca e ocupat. Asta e, de la o varsta bolile astea nu te mai iarta.

Reporter: Ce planuri aveti de Sarbatori?

S.P.: De Sarbatori (n.r. programul) e destul de incarcat. Am o viata incarcata pentru ca teatrul nostru are un turneu in Spania si jucam la Barcelona si inca intr-un oras.
Si de acolo, eu am o plecare de o singura zi, la Venetia, ma intorc acasa si pe urma ma duc sa-mi vad stranepotul la Nuremberg si sa ma joc cu el. Are un an si patru luni. Este o minunatie.”

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro