Maurice ii desfiinteaza tinuta Ramonei din Gala cu un zambet si cu o ironie doar lui caracteristice:"Tusca mica si tu esti plata ca o zi de post! Ti-ai pus si o plescuita pe cap si ai avut si o viziune....Esti vizionara" Raluca, din nou intrigata de faptu

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 nov 2017, 23:11

Ramona a reusit doar sa starneasca rasete in randul juratilor cand au vazut-o cum e imbracata deoarece tinuta a fost foarte slaba.

Daca Maurice i-a criticat tinuta printr-o ironie si chiar cu zambetul pe buze, iar Iulia Albu a fost ceva mai indulgenta spunand ca i-a placut tinuta Ramonei, iata ca Razvan a fost si mai dur argumentand ca look-ul ei este o mizerie. Enervata, Ramona a inceput sa il certe pe designer si sa il intrebe de ce este o MIZERIE:"Eu m-am chinuit foarte mult la aceasta tinuta. Ieri mi-am schimbat maleta.."

"M-am enervat foarte tare pentru ca e a treia concurenta sau a patra care are tupeul sa vina cu o pereche de jeans si cu o maleta. Ai tupeul sa imi arati asta? Si in timpul saptamanii m-as fi luptat cu juratii sa iti iau steaua...", a fost parerea lui Razvan.

 

Taguri: