Raluca Badulescu, cu ochii in lacrimi dupa finalul neasteptat al Galei "Bravo, ai stil!" cu numarul 13! Nicio concurenta nu se astepta la acest deznodamant. Tanara eliminata a izbucnit in lacrimi cand a vazut rezultatul pe ecran

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 nov 2017, 09:34

Gala numarul 13 a show-ului “Bravo, ai stil!” a fost una cu ghinion pentru Ramona; fata a fost eliminata din competitie, ca urmare a numarului mic de voturi primit din partea telespectatorilor.

Dupa clasamentul juratilor, in urma punctelor oferite din partea acestora, pe primul loc s-a clasat Iuliana, cu 19 puncte, fiind urmata la o distanta foarte mica de Naba, cu 17 puncte, iar cea de-a treia pozitie a fost ocupata de Alina, cu 12 puncte.

Alaturi de Ramona, la duel, s-au aflat  Bianca si Anca, insa dupa jurizarea telespectatorilor, Ramona a fost eliminata. Procentajul votarii a fost de numai 5,6% pentru aceasta.


In urma voturilor celor din fata micilor ecrane, pe primul loc s-a pozitionat Bianca, cu 22,1%, fiind urmata indeaproape de Naba, cu 18,4%. Premiera editiei a fost data de faptul ca locul trei in preferintele fanilor a fost ocupat, la egalitate, de Iuliana si Emiliana, cu cate 15,8% fiecare.

Bianca a reusit sa se salveze de la eliminare si, mai mult, a ocupat primul loc in topul telespectatorilor.

Batalia s-a dat intre Ramona si Anca.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.