CINE a venit sa il sustina in culise pe Alex Velea la filmarile pentru Gala "Bravo, ai stil!". Iuliana a profitat de ocazie si a facut o poza cu EA!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 nov 2017, 10:28

Alex Velea este un familist convins si din fiecare imagine sau filmulet se vede cat de mult isi iubeste copii si pe frumoasa Antonia.

Prezent la filmarile pentru Gala ce tocmai a trecut, Alex Velea a venit insotit de fiul lui cel mare, Dominic, dar si de frumoasa lui partenera de viata, Antonia care a fost atractia celor prezenti in platoul "Bravo, ai stil!". Daca Alex este deja o prezenta incendiara in emisiune si toate concurentele roiesc in jurul lui, iata ca si Antonia, la randul ei, face furori oriunde s-ar duce si acesta este un lucru bine stiut.

 Iuliana, una dintre cele mai apreciate concurente de la "Bravo, ai stil!" a reusit sa faca un selfie cu indragita cantareata si sa-l publice pe contul ei de Instagram. Mandra si de faptul ca a reusit sa fie prima in gratiile juratilor, tanara si-a revarsat fericirea tot pe contul de socializare.

 

 

 

Taguri: