Amanunte nestiute despre primul si singurul sot al Cristinei Stamate! Dan Puican: "Pe sotul ei il cunosc de cand era copil..." Actrita a divortat de actorul Dan Ivanescu dupa doar 11 ani de casnicie

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 16:35

Regizorul Dan Puican, primul sot al regretatei Stela Popescu, a venit in platou la WOWbiz si a vorbit despre cele doua mari tragedii care au lovit Romania: disparitia Stelei Popescu si a Cristinei Stamate.

Dan Puican a fost apropiat si de Cristina Stamate, dar mai ales, de sotul ei, actorul Dan Ivanescu,  de care se despartise cu multi ani in urma si depre care putine lucruri se stiu.


"Pe sotul ei il cunosc de cand era copil, pe strada Sfantul Constantin nr. 7 statea. Si eu am locuit la aceasta adresa, la unchiul meu, Ion Puican. Era o curte cu 3 apartamente, 3 familii si mai era o familie cu viitorul sot al Cristinei Stamate.
El avea vreo 7-8 ani, eram in clasa a-11-a si recitam si spuneam ca dau la teatru.


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.