Victima lui Nicusor Guta a fost la detectorul de minciuni! Ce a raspuns Denis atunci când a fost intrebat daca renunta la depunerea plângerii penale daca ii este oferita o despagubire e incredibil!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 nov 2017, 09:48

Denis Petcu a trecut prin momente dificile, când a fost lovit de unul dintre fiii lui Nicolae Guta. El nu recunoaste, iar astazi a fost la un test poligraf, pentru a dovedi faptul ca spune adevarul.

”N-are cum sa fie altfe. Daca nu era adevarat, numai eram aici. Absolut nimic nu mi-a scris Nicusor Guta. Daca ma suna, nu mai veneam aici. Daca lui nu-i pasa, nu-i pasa. Voiam sa-mi ceara scuze, sa realizeze ce a facut. Daca facea asta ma opream.”, a marturisit el in direct, la WOWbiz.

 
Rezultatul testului poligraf a fost citit chiar in direct, la TV, iar Denis a sustinut, in continuare, ca spune adevarul.


 ”Nu m-a sunat si nici nu l-am sunat. Cum sa-l sun eu, pentru ce mi-a facut? Nu m-au sunt nici prietenii. Fosta sotie a lui m-a sunat.”, a mai precizat el atunci când a fost adus in platou plicul cu rezultatele testului poligraf.
 
Întrebat daca renunta la depunerea plângerii penale impotriva lui Nicusor Guta, el a dezvaluit, in direct, la WOWbiz, ca o va face numai daca va primi 10.000
de euro. Evident, raspunsul lui a fost sincer.
 
De asemenea, in direct, el i-a dat un ultimatum lui Nicusor: ”Daca in doua ore nu ma suna si nu-mi da banii, ce-i 10.000 de euro, depun plângerea. Daca el nu ma suna inseamna ca-si face rau cu mâna lui.”, a mai spus Denis.
 
Aflati alte amanunte despre scandalul momentului in videoclipul de mai sus!

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.





 

 


Maria Pătrașcu, medic specialist psihiatru, a adus în prim-plan, în cadrul emisiunii „Follow us!”, câteva semne după care putem recunoaște o persoană narcisistă.