Adevărul despre boala Cristinei Stamate! Silvia Velescu, apropiată a actriţei, mărturisiri sfâşietoare: ”Starea ei de sănătate era precară. De două săptămâni...”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 nov 2017, 09:55

Cristina Stamate s-a stins din viaţă luni dimineaţă, la doar patru zile de la moartea Stelei Popescu, iar acum Silvia Velescu, apropiată şi vecină a actriţei a făcut mărturisiri incredibile, în direct, la WOWbiz.

Actrita a ales sa se retraga in ultimul an, dupa ce a facut un atac vascular cerebral, iar in ultima perioada starea ei de sanatate era precara.

 


”Era una dintre minţile cele mai sclipitoare, de o spontaneitate şi de-o sensibilitate extraordinare.”, a mărturisit Condurăţeanu, în direct, la WOWbiz.
Mai mult de atât, apropiata Cristinei a vorbit şi despre momentul în care i s-a făcut rău Cristinei: ”Chiar acum când i s-a făcut rău.
Era îngrijită de o persoană, iar pe această persoană o mai întâlneam în lift. Au mai fost femei care avea grijă de ea, însă nu erau foarte serioase. La un moment dat, ea ar fi stat şi la această doamnă, pentru că starea ei era foarte gravă. A avut nişte intervenţii pe cord, chiar eu am văzut-o când a luat-o Salvarea, acum vreo doi ani.”

 ”A fost ultimul telefon pe care l-am primit de la Floreasca.
În 2015, o valvă a inimii ei dădea rateuri. Aia nu mai funcţiona, se pierdea sânge pe alături. Marele profesor Horaţiu a operat-o şi i-a pus o valvă de metal, iar apoi toată evoluţia a fost bună. Marele necaz a fost, însă, că arterele ei erau înfundate şi a făcut un accident vascular. Umblă un zvon că era moartă de mai mult mult timp. Nici vorbă de aşa ceva.”, a mai spus Condurăţeanu în direct.

 
De asemenea, administratora blocului în care locuia Cristina a vorbit despre faptul că actriţa era în suferinţă.
”Ce ştiu legat de ea e de la menjerea ei. Se simţea foarte rău, stătea de dimineaţa până seara, acum o săptămână a venit cu o cerere să fie scoasă de la întreţinere că se simţea rău şi nu mai avea putere. Voia să o ia acasă.
Mi-a spus că a căzut în casă, a chemat Salvarea şi atunci a luat-o acasă la dânsa. Acum vreo două săptămâni am zărit-o un pic când au venit nişte oameni să monteze nişte apometre. Mi-am dat seama că nu e bine să intrăm cu toţii şi n-am mai intrat. Am vrut să intru, dar am renunţat. Ştiam că nu e bine. Doamna menajeră îmi povestea că starea ei de sănătate e precară.
Era foarte speriată.”, a dezvăluit administratora blocului în care locuia Cristina Stamate.
”Doamna care o îngrijea încerca să deschidă uşa, n-a reuşit şi atunci a chemat Poliţia, Ambulanţa şi au găsit-o căzută jos. Aşa am înţeles.”, a mai spus Silvia, apropiată a actriţei.
Cristina Stamate a murit la 71 de ani, luni dimineaţă, la patru zile după ce a fost internată în spital.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro
 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.