"In hanorac si in cizme am vazut-o pe Alina de 450 de ori! La ea, nu vedem altceva decat un hanorac!" Iulia Albu, critica la adresa concurentei pentru ca repeta prea mult unele accesorii

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 nov 2017, 17:41

Alina nu a multumit-o pe Iulia Albu si din punctul ei de vedere pare de asteptat avand in vedere ca tanara considera ca fashion editorul are ceva cu ea.

Iulia Albu a tinut sa precizeze ca pe Alina o vede foarte des cu acest styling si anume ca poarta mereu cizme cu hanorac:"Nu imi place deloc ce ai facut, nu imi place cum iti vine cu acel cercel. Acele aplicatii trebuie sa vina pe san, nu deasupra lui. Se ridica? Da, mie mi-a placut ce a facut mai mult Anca. Ai mai purtat aceste cizme, insa alta culoare. Este timpul sa vedem si altceva.

Mereu vedem un hanorac si nici nu mi se pare ca ai facut mare lucru in acest concurs!"

"Sunt de acord, Iulia, insa nu sunt doar Emiliana si Iuliana in concurs...."a fost replica plina de parere de rau a Alinei.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.