Decizie neasteptata! Ce actrita o va inlocui pe Stela Popescu in turneul din Spania! Actrita aleasa cunoaste replicile pe care regretata artista le avea in cupletele cu Alexandru Arsinel!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 nov 2017, 13:11

Moartea Stelei Popescu a dat peste cap tot turneul pe care actorii Teatrului Constantin Tanase urmau sa il faca in Spania in aceste zile!

Stela Popescu a incetat din viata joia trecuta, la varsta de 81 de ani, vestea socandu-i si pe romanii stabiliti in Spania, care o asteptau nerabdatori, pe 2 si pe 3 decembrie, pentru doua reprezentatii, cu spectacolul „E Viva Revista”, alaturi de alte nume mari precum Alexandru Arsinel, Monica Anghel, Luminita Anghel, Valentina Fatu si Vasile Muraru.


Turneul a fost organizat de Asociatia Romanilor din Valencia, condusa de parintele Paroh Daniel Toadere si de sotia sa, Maria Toader.
Actorii aflati pe afisul acestui eveniment au decis totusi sa plece in aceasta seara la drum, nu inainte ca Alexandru Arsinel sa faca si cateva modificari in desfasurator, scrie click.ro. Ramas fara colega de scena, alaturi de care a jucat 40 de ani, directorul Teatrului de Revista ”Constantin Tanase” si-a gasit repede o noua colega pentru momentele umoristice: „Alexandru Arsinel va fi prezentator, va canta si va avea cateva monoloage.
Nimeni nu o inlocuieste pe Stela Popescu, insa Arsinel va avea cateva cuplete cu...", au spus surse din interiorul Teatrului "Constantin Tanase".

Vezi intreaga declaratie pe realitatea.net






 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.