Cum il protejeaza Andreea Mantea de raceli pe micutul David? Are cel mai bun "scut" naturist care face minuni pentru imunitate!

Autor: B.M.
Actualizat: 18 dec 2017, 14:50

Datorita concentratiei foarte mari de vitamina C, catina te fereste de raceli si, cum in aceasta perioada de trecere de la toamna la iarna pericolul este mare, nu ezita, fructul devine aliatul nostru de incredere.

Iar frumoasa Andreea Mantea stie exact ce proprietati are.

Andreea Mantea este o adepta a retetelor naturiste cand vine vorbe de tehnici de infrumusetare, dar mai ales cand are nevoie de o metoda infailibila de a-i proteja sanatatea fiului sau.

Prezentatoarea WOWbiz, cel mai tare show nocturn de divertisment, a gasit un "scut" extrem de eficient impotriva racelilor care ne pandesc la tot pasul toamna si iarna.

Protagonista noastra s-a pregatit pentru sezonul rece cu bobite de catina scufundate in miere, un amestec care face minuni pentru imunitate.

Aflati mai multe detalii si vedeti mai multe imagini pe wowbiz.ro.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.