Vesti triste despre Burak Ozcivit! Indragitul actor trebuie sa se opereze urgent! Iata de ce afectiune sufera si care este starea sa in prezent!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 dec 2017, 13:16
video Foto(5)

Burak Ozcivit se resimte dupa multe luni in care s-a dedicat trup si suflet profesiei sale.

Programul intens al filmarilor pentru noul sau film "Suflet de sacrificiu", dar si turneul de promovare pentru productia "Fratele meu 2", din ultimele zile, si-au spus cuvantul in ceea ce priveste starea de sanatate a actorului.


Conform presei din Turcia, celebrul actor sufera de hemoroizi, iar starea acestuia s-a inrautatit in ultima perioada datorita activitatii sale profesionale foarte intense. Dupa ce medicii i-au depistat stadiul bolii, Burak Ozcivit a inceput o dieta si un tratament medicamentos, insa este nevoit sa se opereze pentru o vindecare completa.
Se pare ca actorul va recurge la interventia chirurgicala imediat dupa ce se vor termina filmarile pentru filmul de actiune "Suflet de sacrificiu".

Citeste si: Sukru Ozyildiz, protagonistul noului serial "Steaua sufletului", supranumit "Printul Turciei"! Iata in ce ipostaze sexy a fost surprins celebrul actor si cu cine se iubeste in realitate!

(sursa: posta.com.tr;
gecces.com.tr)

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.