Ce este carcinomul epidermoid metastazant, crunta boala care l-a UCIS pe Regele Mihai

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 05 dec 2017, 14:10

In mai bine de jumatate de cazuri, medicii nu au ce face.

Potrivit medicilor, carcinonul epidermoid este o formă de cancer a unor celule epiteliale, găsite atât în piele cât şi în structura unor organe interne. 

 

Poate fi localizat la nivelul esofagului, al plămânilor, al gurii sau buzelor. Este o formă de cancer ce afectează cu precădere persoanele în vârstă, mai des întâlnită la bărbaţi decât la femei.

 

În ceea ce priveşte leucemia cronică, aceasta poate fi de două tipuri: leucemia mieloidă cronică sau leucemia limfocitară.

Casa regală nu a menţionat despre ce fel de leucemie este vorba, însă, cel mai probabil, ar fi vorba despre leucemia limfocitară.

 

Citeşte şi Avocat, despre succesiunea la tronul României: Prin numirea Principesei Margareta Custodele Coroanei, Regele Mihai a înţeles natura succesiunii şi nevoia de a nu avea instabilitate

 

Leucemia mieloidă cronică (LMC) poate debuta la persoane între 50-60 de ani, însă aceasta nu este asociată cu tumori cum ar fi carcinomul epidermoid, dar acestea nici nu pot fi excluse.

Incidenţa leucemiei limfocitare cronice (LLC) creşte exponenţial după vârsta de 80 ani. În 50% din cazuri, LLC nu se tratează

 

Taguri: