Dezvaluiri incredibile in cazul Maricelei, romanca sechestrata in Italia, de propriul sot! Urmariti imagini in premiera, din locul devenit temnita pentru romanca de 29 de ani si cei doi copii ai ei, marturii cutremuratoarea ale victimei dar si ce spun rep

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 dec 2017, 15:29
video Foto(4)

Cazul Maricelei, romanca tinuta inchisa intr-o baraca alaturi de doi copii, uimeste Europa. Mii de oameni se intreaba cum au avut loc ororile in oraselul din Peninsula atata amar de vreme, fara ca nimeni sa nu observe ceva.

Carabinierii au gasit-o pe Maricela printre vechituri si un munte de gunoaie. Aici era captiva de cativa ani. Alaturi ii statea copila de 3 ani, invelita intr-o patura albastra.


“Imediat ce am deschis usa, colegul meu a luminat interiorul. Aici a vazut o femeie cu un copil in brate, acoperite cu aceaste paturi albastre. In interior, era un miros foarte greu. In acea seara am gasit o oala cu urina mamei si a fetitei.
In plus, erau sobolani, insecte. (…) femeia parea pierduta … stand departe de lume atat timp. Se vedea ca nu a avut niciun contact cu alte persoane de multa vreme (…) aceea femeie a fost tinuta ca un caine in lant!”, spune reprezentantul Politiei locale Italiene.
Maricela si cei doi copii, care au asistat la scenele de tortura extrema, sunt acum in grija unei armate de medici care au misiunea dificila de recuperare psihica si fizica a victimelor.


Cazul Maricelei aminteste de fapt de un fenomen periculos- romanii care dispar fara urme, transformati in sclavi in Italia sau Spania....


Urmariti imagini in premiera, din locul devenit temnita pentru romanca de 29 de ani si cei doi copii ai ei, marturii cutremuratoarea ale victimei dar si ce spun reprezentanti ai autoritatilor din Romania despre astfel de cazuri, sambata, de la ora 17:15, la “Asta-i Romania!

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.