Serialul “Steaua sufletului” isi continua ascensiunea in audiente cu fiecare episod difuzat! Kanal D, pe locul doi in Prime Time, pe intreaga durata de difuzare a productiei turcesti!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 dec 2017, 11:32

Serialul “Steaua sufletului” isi continua ascensiunea in audiente si aduna in fata micilor ecrane tot mai multi fani, inregistrand in fiecare minut al difuzarii, peste un milion de romani.

Episodul difuzat aseara la Kanal D a plasat statia TV pe locul doi in topul televiziunilor din Romania, atat in randul publicului din intreaga tara, cat si la nivelul populatiei de la orase.
In cele trei ore si jumatate difuzate, Kanal D a inregistrat o medie pe minut de 1.098.000 de telespectatori din intreaga tara, pentra ca minutul de maxima audienta, atins la 21:46, sa tina in fata micilor ecrane cu sufletul la gura, aproape un milion si jumatate (1.473.000)

de romani.
Ieri, 7 decembrie, in intervalul 20:00 – 23:30, Kanal D  a inregistrat 6,1% rating si 13,8% cota de piata, pe targetul National, si 5,3% rating si 13,0% cota de piata, pe targetul All Urban.

Target National              


Source: Kantar Media Romania              
Date: 07.12.2017              
 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.