Ti-l mai amintesti pe simpaticul eunuc, Sumbul, din "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii"? Iata cat de mult s-a schimbat celebrul actor Selim Bayraktar de atunci si cum a acceptat sa joace rolul maleficului Zekkar in serialul "Steaua sufletului"!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 dec 2017, 15:01
video Foto(5)

Selim Bayraktar este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia.

Selim s-a nascut in Irak, acolo unde a si crescut pana pe la 13 ani, cand o intamplare avea sa-i schimbe destinul lui si familiei sale. Scoala unde invata a fost vizitata chiar de Saddam Hussein, care l-a mangaiat pe cap si i-a spus ca va deveni un bun soldat in garda lui. Familia lui s-a speriat si s-a hotarat sa paraseasca tara de teama ca Selim sa nu ajunga soldat.

Asa ca au emigrat cu totii in Turcia, mama sa fiind turcoaica.


Selim Bayraktar, actorul care i-a dat viata lui Sumbul in serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", spune ca atunci cand le-a marturisit prietenilor ce rol o sa joace in “Suleyman Magnificul”, acestia l-au sfatuit sa nu accepte. “Apropiatii mei s-au temut ca oamenii o sa imi puna etichete, ca o sa creada ca sunt homosexual”, a povestit Selim, care marturiseste ca nu o data i s-a intamplat sa fie intrebat de fani daca ii plac femeile sau barbatii.
“Femeile, desigur!”, a venit raspunsul lui Selim, care este casatorit de mai multi ani ani cu Bihter, membra in Orchestra Nationala Simfonica a Turciei.

Citeste si: Micutul Emir (fiul lui Faruk din "Mireasa din Istanbul"), copilul-fenomen din distributia serilului! Simpaticul Artun Kasapoglu are o relatie speciala cu "parintii" sai, Ozcan Deniz si Ozge Borak! Iata in ce ipostaze au fost surprinsi in spatele camerelor de filmat!