Seyit din "Steaua sufletului", unul dintre cei mai sexy actori din Turcia! Iata ce aparitie ravasitoare a avut Sukru Ozyildiz intr-o renumita publicatie, pe vremea cand inca se ocupa de modelling!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 dec 2017, 15:41
video Foto(7)

Sukru Ozyildiz are 29 de ani, a debutat in showbiz in 2015, dar a strans deja un grup considerabil de fane, care ii vaneaza fiecare pas.

Tanarul a absolvit o facultate tehnica, fiind de profesie inginer de mecanica navala. Pasiunea sa pentru actorie s-a dovedit insa mai puternica,  astfel incat a studiat arta dramatica si si-a inceput cariera cu roluri mici si reclame. Rolul Ozan din "Dragoste la prima vedere" (2014) este cel care l-a consacrat, in care a jucat alaturi de frumoasa actrita Gizem Karaca (Umut).


Desi a incercat pe cat posibil sa-si tina relatia departe de ochii curiosi ai presei, acesta a recunoscut in cele din urma ca se iubeste cu actrita Sukran Ovali.
De curand tanarul nu se mai sfieste sa dea detalii legate de viata lui personala, ba chiar posteaza adesea pe contul lui de socializare imagini cu iubita lui, care e la randul ei celebra.

Desi Sukru Ozyildiz poate parea doar un barbat frumos, el e si foarte destept, fiind student al Universitatii din Istanbul, Facultatea de Inginerie Mecanica Marina. Chiar daca dupa an a renuntat la aceasta specializare, starul cu corp de sportiv si chip de model nu s-a lasat definitiv de scoala.

El s-a inscris la Universitatea Egee, la facultatea de Administratia Afacerilor si a fost plecat chiar in Portugalia cu o bursa Erasmus.

Carismaticul Sukru si-a inceput cariera in modelling, cu o serie de reclame. Decis insa sa devina actor, a facut cursuri si a aparut in serialele "Deep Waters" si "I Still Have a Hope". Nu a stat departe nici de marile ecrane, primul lui film "Neva', fiind lansat in 2013.