Zekkar din serialul "Steaua sufletului", un impatimit al practicilor yoga! Iata cum isi mentine celebrul Selim Bayraktar corpul armonios si de unde isi ia energia pozitiva!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 dec 2017, 14:55
video Foto(5)

Selim Bayraktar este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia.

Selim s-a nascut in Irak, acolo unde a si crescut pana pe la 13 ani, cand o intamplare avea sa-i schimbe destinul lui si familiei sale. Scoala unde invata a fost vizitata chiar de Saddam Hussein, care l-a mangaiat pe cap si i-a spus ca va deveni un bun soldat in garda lui. Familia lui s-a speriat si s-a hotarat sa paraseasca tara de teama ca Selim sa nu ajunga soldat.

Asa ca au emigrat cu totii in Turcia, mama sa fiind turcoaica.


Selim Bayraktar, actorul care i-a dat viata lui Sumbul in serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", spune ca atunci cand le-a marturisit prietenilor ce rol o sa joace in “Suleyman Magnificul”, acestia l-au sfatuit sa nu accepte. “Apropiatii mei s-au temut ca oamenii o sa imi puna etichete, ca o sa creada ca sunt homosexual”, a povestit Selim, care marturiseste ca nu o data i s-a intamplat sa fie intrebat de fani daca ii plac femeile sau barbatii.
“Femeile, desigur!”, a venit raspunsul lui Selim, care este casatorit de mai multi ani ani cu Bihter, membra in Orchestra Nationala Simfonica a Turciei.


Dupa rolul dificil jucat magistral in serialul ""Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", talentatul Selim Bayraktar a primit multe oferte de a juca in seriale de succes. Anul acesta a acceptat sa interpreteze rolul Zekkar in serialul "Steaua sufletului", considerandu-l o noua provocare in cariera sa, deoarece este un personaj malefic si i-a luat ceva timp sa se acomodeze cu atitudinea dura a acestuia.

Celebrul actor si-a descoperit in urma cu cativa ani, pasiunea pentru yoga si de atunci practica cele mai dificile si inedite exercitii ori de cate ori are timp liber si mai cu seama cu cateva ore inainte de a incepe o zi cu filmari intense, pentru a-si gasi linistea si concentrarea de care are atata nevoie pe platourile de filmare.

 

sakın büyümeyin,bu bir tuzak...dont grow up its a trap.workout with my pal @metekly

O postare distribuită de Selim Bayraktar (@selimbyraktar) pe