Mama Iulianei, in lacrimi in platoul "Bravo, ai stil!" Uite cum a reactionat cand si-a vazut fata purtand coroana castigatoarei

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 sep 2020, 14:25

Spectacol impresionant si emotii uriase, duminica seara, la marea finala a celui de-al treilea sezon "Bravo, ai stil!", unicul show din Romania dedicat creativitatii, elegantei si puterii de seductie.

Iuliana s-a luptat cu Emiliana, fosta ei coechipiera de la inceputul sezonului, pentru castigarea competitiei si a reusit sa se impuna, fiind desemnata cea mai stilata femeie din Romania.

"Sunt foarte emotionata! Va multumesc din sulet pentru ca m-ati ales castigatoare!", a declarat Iuliana pentru Stirile KANAL D, imediat dupa ce a aflat deznodamantul celor patru luni de competitie acerba.

Telespectatorii au decis cine merita sa poarte coroana: Iuliana a intrunit 57,3% din voturile fanilor emisiunii.

Emiliana a primit 42,7% dintre voturi.

KANAL D pregateste un nou sezon "Bravo, ai stil!" pentru inceputul lui 2018: "Bravo, ai stil! All Stars". Show-ul le va avea in competitie pe cele mai bune concurente din sezoanele precedente. Si juratii vor avea o noua formula!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.