Neslihan Atagul (Nihan din "Dragoste infinita"), aparitie uluitoare, intr-o rochie de zeci de mii de euro, ce cantarea 10 kg! Iata cum a stralucit la propriu frumoasa actrita!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 dec 2017, 15:00

Indragita Nesliha Atagul a purtat o rochie de colectie a unui celebru designer din Turcia, la grandioasa Gala a Premiilor Pantene Altin Kelebek.

Rochia purtata de Neslihan Atagul la Gala a Premiilor Pantene Altin Kelebek este parte a proiectului "Crystallized Christmas Looks Project X GATE", semnat Hakan Yildirim in colaborare cu Gizia Gate si Swarovski.


Rochia a fost realizata in trei luni, de cele mai dibace croitorese, ale designer-ului Hakan Yildirim, cantareste 10 kg si s-au folosit 142.729 pietre Swarovski. Uluitoarea piesa vestimentara este expusa la Gizia Gate pana in 31 decembrie si costa 40.000
Euro.

"In crearea rochiei am pornit de la ideea de a renunta la a mai fi neintelegatori fata de natura. De aceea am vrut sa-mi creez propria natura si sa fac desene despre natura. Am inceput cu ceea ce am mai folosit in colectiile mele, cocorul incoronat (Macara), i-am facut o gradina. L-am instalat intr-o natura formata din lilii, ramuri si soare…", a spus Hakan Yildirim
(sursa: sabah.com.tr,
viata cu aroma de cafea)

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.