Zuhre se sacrifica pentru Ruveyda, azi, in "Steaua Sufletului", de la 20.00, la Kanal D

Autor: B.M.
Actualizat: 26 dec 2017, 14:28

Avand mustrari de constiinta, dar si din cauza faptului ca este indragostit de Ruveyda, Ali o elibereaza pe tanara din sechestrul familiei Karakaya.

Din nefericire, Zekkar este "pe faza” si planul fiului sau esueaza.

Cum Fikret face tot ce poate pentru a-si aduce sotia acasa, Zekkar este tot mai inversunat impotriva lui Zuhre si nu accepta sub nicio forma ca tanara sa ii devina mama vitrega.

Zuhre afla ca Ruveyda este sechestrata de familia Karakaya si este dispusa sa se “jertfeasca” pentru a o elibera pe sora lui Seyit.

Zuhre petrece ultimele momente alaturi de barbatul iubit.

Citeste si: Ele au fost cele mai potrivite cupluri din serialele turcesti in 2017! Iata ce loc au ocupat actorii tai preferati, Asli Enver si Ozcan Deniz (Sureyya si Faruk din serialul "Mireasa din Istanbul")!

Relatia dintre Fikret si Zekkar este din ce in ce mai tensionata, fapt care-l inraieste si mai mult pe cel din urma, in dorinta lui de razbunare in ceea ce-o priveste pe Zuhre.

Nu ratati un nou episod din "Steaua Sufletului", azi, de la 20.00, la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.