Meryem Uzerli, Revelion in sanul familiei sale, la Berlin! Iata ce mesaj emotionant a transmis fanilor sai de pretutindeni!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 ian 2018, 13:08

Meryem Uzerli este considerata una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia.

Chiar daca a venit pe lume in Germania, frumoasa Meryem Uzerli nu si-a uitat niciodata radacinile turcesti si isi adora enorm profesia, dar si fanii care au sustinut-o inca de la primele sale aparitii pe micul ecran.


"Iubiti prieteni, va doresc pentru 2018: sanatate înainte de toate, iubire reala si profunda, fericire, visuri si sperante frumoase. Sa se împlineasca toate dorintele frumoase din suflet si inima.
Dumnezeu atotputernic sa va fereasca si sa va aduca belsug voua si celor dragi. Amintirile frumoase sa va însoteasca la nesfârsit. Ceea ce s-a vrut lectie pentru a fi mai destepti, mai informati, sa întelegem viata mai bine, sa ramâna în urma si pe viitor, daca e posibil, sa se transforme în ce e mai bun. Din tot sufletul va saluta cu iubire, cea care va iubeste, a voastra Meryem!"
(sursa: Instagram, viata cu aroma de cafea)

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.