Razvan Ciobanu paraseste show-ul “Bravo, ai stil!”

Autor: B.M.
Actualizat: 03 ian 2018, 14:12

Razvan Ciobanu, apreciatul jurat de la “Bravo, si stil!” si unul dintre cei mai valoroşi creatori de moda din România, paraseste show-ul de la Kanal D, in care a avut o contribuţie semnificativă, pentru a se dedica total business-ului sau personal.

„<Bravo ai stil!> a fost singurul proiect TV din care mi-am dorit sa fac parte. Din nefericire pentru mine, activitatea mea ca designer si clientii mei au avut de suferit.

"Asa ca am ales ca pentru o perioada sa ma ocup exclusiv de atelier, clienti si colectii noi. Dar sunt recunoscator celor din famila Kanal D ca au avut incredere in mine sa imi puna pe umeri asa o parte importanta din show.

Sigur ca <portile> raman deschise si poate vom mai avea colaborari in viitor.

"Acum am nevoie sa petrec timp cu mine ca designer. Sigur ca nu a fost o decizie simpla. Dar asta simt ca trebuia sa fac. <Bravo, ai stil!> este, practic,  <copilul> pe care l-am crescut si la care am contribuit trei sezoane. Multumesc echipei pentru ca a crezut in mine!”, a spus Razvan Ciobanu.

Cititi continuarea aici.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.