Anda Adam, vedeta EXATLON, vorbeste despre casnicia cu sotul ei: “Nu avem o relatie la modul acela in care ne spionam”

Autor: B.M.
Actualizat: 05 ian 2018, 13:01

Anda Adam sustine ca ea si sotul ei au stabilit niste reguli inca de la inceputul relatiei.

Cantareata are acces la telefonul sotului ei, dar si el la cel al ei, ba chiar si la conturile sale de socializare. Anda Adam spune ca ea si Sorin au o relatie relaxata si nu se verifica la sange pentru ca nu au nimic de ascuns unul fata de celalalt.

“Cautatul in telefon este o chestie inevitabila, cred ca se intampla in toate cuplurile. Ceea ce vreau sa spun este ca intotdeauna pentru mine detaliul acesta nu prea a contat.

In relatiile in care am fost implicata am stabilit de la inceput, intre noi, ca nu exista nimic de ascuns. Ca atare telefonul tau este si al meu, si invers.

Am o relatie relaxata cu sotul meu. Nu exista sa ne punem coduri, sa ne ascundem, sa ne intrebam “De ce te-ai uitat in telefonul meu?”, “Am venit de la baie si te-am prins ca te uitai in telefonul meu”.

Nu mi s-a intamplat. Telefoanele noastre, al meu si al sotului, sunt la indemana noastra. Se intampla ca fetita sa faca un lucru de moment si imi e la indemana telefonul sotului meu, si-l iau si fac poza.

Noi suntem mereu cu telefoanele de la unul la altul. N-a existat niciodata o situatie in care eu sa-l surprind pe sotul meu ca-mi umbla in telefon si sa mi se para wow.

Daca sotul meu imi ia telefonul si se uita prin poze, sau se uita pe facebook nu mi se pare nimic ciudat.

Nu avem o relatie la modul acela in care ne spionam si verificam mesajele. Pur si simplu consider ca nu avem nimic de ascuns si telefoanele noastre sunt impreuna, ca sa zic asa, chiar si pentru Evelin. Ca si ea imi ia telefonul, se uita in el, isi apasa singura la filmuletele cu ea”, a declarat Anda Adam pentru WOWbiz.ro.

Pe Anda Adam, alaturi de alte 9 vedete, dar si de 10 concurenti obisnuiti, o puteti vedea incepand de duminica, 7 ianuarie, de la 20.00, la show-ul-fenomen Exatlon care va fi difuzat de Kanal D.