Anda Adam a primit un cadou emotionant de la fiica ei, chiar inaintea plecarii in Republica Dominicana, pentru competitia „Exatlon”

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 05 ian 2018, 13:01
video Foto(4)

Anda Adam, una dintre cele zece vedete care participa la “Exatlon”, reality-ul care va debuta duminica, 7 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D, a primit un cadou emotionant de la fiica ei, Evelin, in varsta de 2 anisori.

Chiar inaintea plecarii spre aeroport, acolo unde Anda s-a intalnit cu ceilalti colegi din echipa „Faimosilor”, cantareata a primit un dar menit sa o protejeze.

“L-am primit pe Spiderman de la fiica mea, ca sa aiba grija de mine, in Republica Dominicana, in locul lui tati!”, a marturisit emotionata artista.

            Nici sotul cantaretei nu s-a lasat mai prejos si i-a oferit consoartei sale cateva sfaturi menite sa o incurajeze pe toata durata competitiei.

“Primul sfat pe care i l-am dat Andei a fost sa nu se gandeasca prea mult la mine (rade!), ci sa se concentreze pe competitie, sa nu cedeze psihic dorului de familie. Sa fie exact asa cum o stiu, o luptatoare”, a spus Sorin Andrei Niculescu.

Nu ratati, din 7 ianuarie, de la ora 20:00, marea premiera „Exatlon”, reality-ul difuzat la Kanal D, concurs in care se vor „duela” douazeci de concurenti, zece concurenti vedeta, care formeaza echipa „Faimosilor”, si zece concurenti non-vedeta, care vor

face parte din echipa „Razboinicilor”. La finalul competitiei va exista un singur castigator care va intra in posesia premiului cel mare, de 100.000 de Euro.