Asteptarea a luat sfarsit! “Teo Show” si “WOWBiz” revin cu noi sezoane, din 8 ianuarie, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 08 ian 2018, 11:49

Asteptarea a luat sfarsit! Din 8 ianuarie, Teo Trandafir revine in fata telespectatorilor cu un nou sezon al emisiunii care ii poarta numele, “Teo Show”.

Dupa o scurta dar binemeritata vacanta, Teo Trandafir si Bursucu intra in casele romanilor cu forte proaspete, cu si mai multa bunadispozitie, dar si cu cele mai prospete subiecte din showbiz-ul autohton. Invitati apreciati si foarte indragiti de catre romani vor fi nelipsiti din editiile noului sezon “Teo Show”, astfel incat dupa-amiezile romanilor sa fie de neuitat.

Nu ratati, din 8 ianuarie, cele mai emotionante intalniri ale dupa-amiezii, in noul sezon al emisiunii “TEO Show”, de luni pana vineri, de la ora 15:00, la Kanal D.

Tot luni, 8 ianuarie, de la 22:15, cel mai sexy cuplu de prezentatori al late-night show-urilor din Romania, Andreea Mantea si Victor Slav, isi asteapta telespectatorii in fata micilor ecrane, cu un nou sezon “WOWBiz”.

Andreea si Victor si-au facut “lectiile” si sunt gata sa le impartaseasca romanilor cele mai fierbinti subiecte din lumea mondena, noutati picante despre vedetele de top din Romania, dar  si cele mai mari secrete ale acestora, astfel ca noul sezon “WOWBiz” se anunta a fi memorabil.

Nu ratati noul sezon “WOWBiz”, din 8 ianuarie, de la ora 22:15, cu Andreea Mantea si Victor Slav, la Kanal D.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.