Atmosfera astrala Ianuarie 2018: Destructurare si restructurare

Autor: B.M.
Actualizat: 07 ian 2018, 10:35

Prima lună a lui 2018 se remarcă din perspectiva astrală prin încărcarea axei Rac-Capricorn şi a axei Leu-Vărsător.

Pentru noi pământenii se traduce prin aspecte legate de familie versus aspecte legate de cariera profesională, mediul social în care ne aflăm şi legăturile sentimentale versus legăturile de prietenie.

În Semnul Racului se formează pe 2 Ianuarie aspectul de Lună plină, anunţând finalul unei etape domestice. Cu siguranţă de la acest moment încolo, concepţiile noastre privitoare la familie, casă, relaţii familiale se vor reconfigura în totalitate şi definitiv.

Cu toţii observăm foarte clar, chiar dacă poate nu recunoaştem, că familia nu mai este ceea ce era odată, că sărbătorile petrecute în familie şi alături de neamuri s-au schimbat foarte mult şi că avem, de fapt şi de drept, cu totul alte tipuri de nevoi sufleteşti. Începând din această lună se vor reconfigura multe familii, iar spre finele anului 2018, însuşi conceptul de familie va fi mult modificat.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.