Debut in forta! Premiera “Exatlon”, urmarita de peste un milion si jumatate de romani!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 ian 2018, 18:42
video Foto(12)

Cea mai asteptata emisiune a anului, “Exatlon”, a debutat aseara la Kanal D, cu audiente remarcabile!

Reality-ul filmat in Republica Dominicana, acolo unde se infrunta cele doua tabere rivale, Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor, a ridicat aseara adrenalina natiunii! Statia s-a clasat pe locul doi in topul audientelor, la nivelul publicului National. Peste un milion si jumatate de romani din intreaga tara au vizionat cu sufletul la gura desfasurarea probelor ce s-au dovedit extrem de dificile si pentru cei mai pregatiti dintre concurenti.  

Minutul de maxima audienta este atins la 21:20, in momentul in care Kiani Kirita isi infrange adversarul din echipa Razboinicilor si reuseste astfel sa micsoreze avansul pe care il aveau acestia in fata Echipei Faimosilor. Momentul plin de suspans in care cei doi concurenti rivali se aflau in plina competitie acerba, a adunat in fata micilor ecrane 1.568.000 de telespectatori.


Target All Urban


Target Comercial

Source: Kantar Media Romania              
Date: 07.01.2018              



 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.