Mama copiilor abuzati de politist a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut familia sa! Femeia a izbucnit in lacrimi si a povestit cum se simt micutii ei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 ian 2018, 16:57

Mama si nasa copiilor abuzati in lift de Eugen Stan, pedofilul care a socat Romania, au venit in platoul emisiunii "Wowbiz" si au facut declaratii sfasietoare.

Copiii sunt traumatizati, dupa abuzul barbatului, si sunt dusi de parinti la psiholog.


"Practic au plecat de la noi de acasa si au mers doar pe o strada. Au venit, au luat jucarii ca sa mearga la nasa acasa. Pe ceas, fac 2-3 minute maxim. Fetita are 5 ani jumatate si baietelul 9 ani jumate. In parcul din fata blocului sunt foarte atenti unul cu altul si am prins incredere ca are grija de ea.
Drumul asta l-au mai facut. Mario merge si se intoarce singur de la scoala. Alessia merge cu mine la gradinita. Niciodata n-am mai avut probleme. Stam in cartierul Ghencea. Sotul se pregatea sa vina la mine la spital. Eu i-am crescut pe copiii mei cu incredere in politisti. El e un psihopat. Baiatul e marcat ca nu si-a putut apara sora. Am ajuns la sectia de politie. Mario e mai mamos.
Am ajuns in sectie si mi-a auzit glasul pe hol si a inceput sa strige si sa planga. Daca aveam o putere, il omoram eu. Nu stiu cum poti sa recurgi la asemnea gest. Mario mi-a zis: "Mami, daca aveam ceva ii dadeam in cap si fugeam cu Alessia", a declarat Irina Sarbu, mama copiilor.


"Au ajuns la mine, eu i-am certat ca au ajuns mai tarziu.
Eu vorbisem cu tatal lor la telefon si mi-a spus ca ei plecasera de 20 de minute. Mario, baiatul, a inceput sa planga si mi-a spus ca l-a acostat un vecin si i-a dus la etajul opt. Mi-a spus ca i-a pus mana pe fund fetitei. Eu nu il stiam, dar mama a avut un soc ca i se parea fata cunoscuta", a spus Loredana Mihailescu, nasa copiilor.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.