Protagonistul noului serial “Dragoste si ura” a trecut prin momente cumplite! “Tatal meu, cu suflet mare, a ajuns in Paradis!" Iata cat de marcat a fost celebrul Emrah Erdogan de pierderea tatalui sau!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 ian 2018, 13:06

Emrah Erdogan, protagonistul serialului “Dragoste si ura” (titlul original: Ask ve Mavi), care va debuta joi, 11 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D, sufera cumplit dupa pierderea tatalui sau.

Actor si cantaret foarte apreciat in Turcia, Emrah Erdogan a impartasit pe o retea de socializare un mesaj emotionant, dupa decesul parintelui sau, care a avut loc in urma cu cateva luni, durerea pierderii acestuia marcandu-l, inca, pe artist.
"Ne-ai pus de fiecare data paine pe masa, muncind din greu, fara sa ceri vreodata ceva de la cineva. Sunt mandru ca pot sa fiu un tata cum ai fost si tu.

Educatia si exemplele pe care mi le-ai oferit sunt cele mai de pret comori ale mele. Poti sa fii sigur ca eu, fiul tau, voi face exact cum ai facut si tu, ca voi munci din greu fara sa astept ceva de la cineva in schimb. Tatal meu cu suflet mare, Elyesa Erdogan, a ajuns in Paradis", a scris artistul.
In memoria tatalui sau, Emrah, i-a pus numele parintelui fiului sau, Elyesa, acum in varsta de 3 ani, pe care il are din casatoria cu cantareata Sibel Erdogan.

Emrah Erdogan (47 de ani), interpretul rolului principal masculin, din noua productie “Dragoste si ura”, este unul dintre actorii si cantaretii de succes din Turcia. Nascut pe 1 ianuarie 1971 in Ergani, Diyarbakır, Emrah si-a lansat albumul de debut, numit “Agam Ağam”, la varsta de doar de 12 ani, sub pseudonimul Küçük Emrah (“Micul Emrah”). In 1985 a jucat in filmul “The Perverts” si si-a continuat, in paralel, cariera muzicala, doborand recorduri de vanzari cu albumele “Boynu Bükükler” si “Ayrılamamam”.
In 1993 a facut pasul catre muzica pop, albumul “Come on now” fiind vandut in 3,5 milioane de exemplare. Pe micile ecrane, a avut succes in serialele “Kınalı Kar” (2002) si “Adak” (2006), tot in acelasi an lasand si albumul “What is your name?”. Pe langa muzica si actorie, Emrah a avut contact direct cu televiziunea, facand parte din juriile emisiunilor “For My Son” si “Wish a Wish”. Prima sa experienta ca regizor a avut-o cu filmul “In Spring”, (2013).
Succesul peliculei a atras primul contract pentru filmarea unei reclame. Spotul publicitar s-a bucurat de succes la Premiile Crystal Apple, la sfarsitul anului 2016.

Nu ratati, din 11 ianuarie, de la ora 20:00, ”Dragoste si ura” (titlul original: Ask ve Mavi), o noua productie captivanta, la Kanal D, ce ii are ca protagonisti pe Emrah Erdogan (personaj Ali) si Burcu Kiratli (Mavi).
 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.