Zuhre din "Steaua sufletului", pasiune nebanuita pentru muzica! Iata cum a uimit publicul Selin Sekerci cu o interpretare spectaculoasa, in cadrul unui show de talente din Turcia!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 12:30
video Foto(4)

Selin Sekerci este considerata una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia.

Selin Sekerci s-a nascut in 1988, in Izmir. Aceasta are origini mixte, deoarece tatal ei este arab, iar mama este azera, insa a venit pe lume si a crescut in Turcia.


A urmat cursurile Facultatii de Teatru in cadrul Universitatii din Izmir si a devenit actrita cu drepturi depline in 2010. Insa a fost cooptata in primul ei proiect inca din 2007, cand a decis sa se stabileasca in Istanbul, unde a inceput filmarile pentru serialul "Cu capul in nori", in care s-a remarcat prin frumusete si talent.


Au urmat multe roluri in seriale de succes precum: "Melekler Korusun" (2009-2010), "Leyla ile Mecnun" (2011), "Benim Icin Uzulme" (2012), Kacak Gelinler (2014), Aci Ask (2015). Anul acesta frumoasa actrita a primit rolul principal in serialul "Steaua sufletului", pe care l-a acceptat drept cea mai mare provocare a carierei sale, deoarece a fost nevoita sa se adapteze unui scenariu dificil si sa se transpuna intr-o lume diferita.


Intr-un interviu pentru presa turca, frumoasa bruneta spune ca viata ei nu a fost una usoara si asta pentru ca a crescut fara tata, care si-a parasit familia cand ea era mica. “Cuvantul tata imi este strain. Mama insa a incercat mereu sa ma vada fericita”, spune Selin, tanara cu ochi mari.

Desi spune ca atunci cand era mica a suferit din cauza faptului ca nu-si stia tatal, acum spune ca s-a obsinuit cu ideea si nici nu ar mai vrea sa-l cunoasca.
Asta si pentru ca ar putea crede ca vine acum la ea doar pentru ca e celebra.


"Familia mamei mele este din Azerbaijan, tatal meu era arab! Cand eram mica, toti imi spuneau 'Ce ochi frumosi ai', in adolescenta insa am fost complexata din cauza lor, asta si pentru ca prietenii mei faceau glume!", a povestit actrita.

In anul 2014, Selin Sekerci a surprins pe toata lumea cu o prestatie spectaculaosa pe scena unui renumit show de talente din Turcia, unde a fredonat impecabil o melodie celebra "Feeling Good", a lui Michael Buble. Frumoasa actrita a fost o incantare pe scena si a ridicat toata sala in picioare.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.