Fii parte din Exatlon! Voteaza-ti, astazi, favoritul! Sustinerea ta il poate duce tot mai departe spre marele premiu de 100.000 de Euro

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 14 ian 2018, 18:02

Astazi, in "Exatlon", au loc primele nominalizari care vor duce si spre prima eliminare din concurs!

Trei concurenti din echipa cu cel mai mic punctaj vor fi supusi astazi spre eliminare. Din start, este protejat acel concurent care a intrunit cele mai multe puncte pana acum. Acesta face si o propunere de eliminare.

Un al doilea concurent va fi protejat dupa o noua serie de jocuri in cadrul echipei care isi face propunerile de eliminare. Acesta nominalizeaza si el un coechipier care sa iasa din competitie.

In urma voturilor celorlalti opt concurenti, se alege cel de-al treilea concurent propus spre eliminare.

Cei trei mai au o sansa de a fi salvati de public. Telespectatorii isi vor putea vota concurentul favorit, urmand ca acel concurent dintre cei propusi spre eliminare, care a intrunit cele mai putine voturi din partea telespectatorilor, sa paraseasca competitia. 

Nu pierdeti  o noua seara incendiara, "Exatlon" ridica adrenalina la maximum,  de la ora 20:00, la Kanal D. Razboinicii si Faimosii revin in atentia publicului cu o noua serie de probe si primele propuneri de eliminare. Fii parte din "Exatlon" si voteaza-ti astazi favoritul! Sustinerea ta il poate duce tot mai aproape de victorie si de marele premiu de 100.000 de Euro.

 

Taguri: