"Exatlon" a cucerit Romania! Kanal D s-a clasat pe primul loc cu cea mai spectaculoasa competitie sportiva televizata

Autor: B.M.
Actualizat: 15 ian 2018, 11:00
video Foto(37)

Romania a fost cu sufletul la gura aseara, adrenalina a pompat la maximum pe parcursul celor aproape trei ore de competitie sportiva pura la “Exatlon”.

Cea de-a cincea editie a reality-ului „Exatlon” difuzata aseara, cea in care telespectatorii au aflat cine sunt cei trei nominalizati spre eliminare, a clasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania atat la nivelul intregii tari, cat si in randul populatiei de la orase.

O medie de peste un milion si jumatate (1.729.000) de fani au urmarit aseara confruntarea celor doua tabere de la „Exatlon”, in fiecare minut al difuzarii.

In minutul de maxima audienta, atins la 20:49, peste doua milioane de romani (2.097.000) urmareau cu sufletul la gura momentul de tensiune maxima in confruntarea dintre Diana Bulinar de la Echipa Faimosilor, si Diana, din Echipa Razboinicilor.

Dupa ratari consecutive din partea ambelor jucatoare, finalul probei a desemnat-o invingatoare pe concurenta din tabara Razboinicilor.

Aseara, in intervalul 20:15 – 23:00 Kanal D a inregistrat 9,7% rating si 18,6% cota de piata, pe targetul National, si 7,6% rating si 15,0% cota de piata, pe targetul All Urban, pozitionat

statia TV  pe primul loc in preferintele telespectatorilor.

Competitia continua si astazi si maine la Kanal D, de la ora 20:00, cu probe spectaculoase, care le vor pune la incercare concurentilor abilitatile fizice si psihice.

 

Taguri: